Om denna webbplatsDomänen tegebro.se registrerades 2004 men det var först under början av 2006 som arbetet med webbplatsen kom igång. Det första halvåret var endast ett skal uppe med en gästbok där besökarna kunde dela med sig av tankar och idéer. Under slutet av Juli 2006 satte utvecklandet igång på allvar och just nu knåpas det för fullt. Bildarkivet är mer eller mindre färdigt och efter det väntar arbetet med att programmera en säkerhetsmodul för att bl.a kunna lösenordsskydda sidor.

Tekniken bakom
För att tegebro.se ska vara enkel att underhålla är inget som visas statiskt. Sidorna genereras dynamiskt med hjälp av PHP och informationen ligger lagrad i en MYSQL-databas. Genom att informationen och presentationen är separerade är det enkelt att t.ex enkelt ändra utseendet på webbplatsen utan att för den skull röra den lagrade informationen. Detta gör det även möjligt att i framtiden enkelt lägga till stöd för visning i andra medier än webben. Vem vet, om 10 år kanske vi sitter med en digital "bok" hemma i soffan och bläddrar genom bildarkivet på hemsidan.

Kontakt
Har du några synpunkter eller idéer om innehållet på denna webbplats får du mer än gärna maila webbansvarig [at] tegebro.se

Senast uppdaterad: 2006-07-01